Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullt förtroende - trots usla starten

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södra har noll poäng efter tre omgångar av superettan, och spelet mot Varberg under måndagskvällen var stundtals under all kritik. – Jag lider med spelarna, säger klubbens ordförande Mats Tidstrand som säger att man från klubbens sida har fullt förtroende för tränaren Jörgen Wålemark.

Säsongsinledningen har inte alls blivit vad Jönköpings Södra hoppades på. Efter de tre inledande omgångarna står laget fortfarande på noll poäng.

– Det är långtifrån den start vi velat ha och förväntat oss, säger J-Södras ordförande Mats Tidstrand till Jnytt.

Under måndagen förlorade J-Södra borta mot Varberg och förlorade med 2–1, detta trots att man spelade med en man mer i cirka 60 minuter.

– Vi har fullt förtroende för att det ska kunna lösa sig. Vi har inte fått den starten vi velat ha, men vi är i starten av säsongen. Man måste ha respekt för att vi är i en situation med mycket nytt. Man måste ha respekt för att det kan ta tid.

Har ni förtroende för Jörgen Wålemark?

– Absolut.

Vad krävs för att det förtroende ska minska?

– Det vill jag inte kommentera. Vi har tro och förhoppning att det här ska funka, säger Mats Tidstrand.