Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra bilar i krock på väg 31/40 – vägen stängdes av

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Vid 07.20-tiden på måndagen blev fyra bilar inblandade i en krock utanför Nässjö på väg mot Jönköping, på riksväg 31/40. Vägen stängdes av i en timme för räddningsarbete.

Olyckan ägde rum mellan trafikplats Gamlarp och Horshaga, strax utanför Nässjö. Det uppstod stopp i trafiken i riktning mot Jönköping som följd, där vägen sedan stängdes av för att underlätta räddningsarbetet.

Trafikverket meddelade att det även var begränsad framkomlighet i östgående riktning mot Nässjö. Trafikanter uppmanades att välja annan väg om möjligt på grund av snabbt växande kö.

Räddningstjänsten meddelar strax före klockan 08 att samtliga bilar bärgas från platsen. Fyra personer var drabbade, men ingen behövde följa med ambulansen till sjukhus.

Strax före klockan 09 meddelar Trafikverket att vägen är åter öppen för trafik. Det kan dock fortsatt förekomma köer vid platsen.