Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södras ras: "Vi blir skärrade"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Alexander Jallow pangade in ett av säsongens snyggaste mål och gav J-Södra ledningen på Domnarsvallen. Trots att gästerna hade bra koll på motståndet skulle Brage vända och vinna med 3-2. – Det är tre tappade poäng, suckar Alexander Jallow.

Strax innan paus har J-Södra en fin period i matchen. Jesper Svensson stormar fram på högerkanten och skickar in ett inlägg, bollen blir för hög för spelarna i mitten av straffområdet men i utkanten av detsamma står Alexander Jallow.

Kantspelaren tar emot bollen fint, lägger upp den för skott och skickar iväg bollen stolpe in.

– Det var skönt att göra mål och det var mitt finaste i år. Men man blir mindre glad när laget tappar tre poäng, säger målskytten.

"Vet inte vad vi gör"

J-Södra var något sämre i den andra, men hade fortsatt full kontroll på händelserna. När Pavle Vagic gjorde 0-2 kändes det avgjort.

– Jag tycker vi har full kontroll, speciellt i första halvlek. Det är vi som styr och ställer, i andra går vi ner oss lite även om vi ändå gör 2-0. Sen när de gör 2-1 blir vi skärrade och då vet jag inte vad vi gör, säger Jallow.

Är det något mentalt, eller vad händer?

– Jag vet inte. Det är svårt att tänka på det nu. Vi får snacka igenom det i veckan.

Hur ska ni resa er efter detta?

– Vi ska göra en bra träningsvecka. Vi tar med oss det vi gjorde bra och ändrar på det vi gjorde mindre bra.