Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebesked för JIK: "Väldigt glada"

Det står sedan tidigare klart att talangen Gustav Johansson lämnar JIK. Men på fredagen kommer ett glädjebesked för klubben, Otto Weidman har bestämt sig för att stanna.

JIK uppger att flera SSL-klubbar dragit i deras landslagscenter, men nu står det klart att han blir klubben trogen.

– Jag har varit i klubben under sex års tid vilket har bidragit till att jag fått stora känslor för klubben. Tillsammans med ett lag som varje träning och match utvecklas så har jag stora möjligheter att fortsätta ta kliv inom min innebandy. Under föregående säsong kom gruppen ihop och den lagsammanhållningen som bildades vill jag verkligen inte lämna. Klubben har visat ett stort engagemang för att behålla mig och det är jag enormt tacksam för. Jag har goda förhoppningar om att vi kommer ha ett väldigt slagkraftig lag till nästa säsong, säger Weidman i ett pressmeddelande.

Han har under säsongen fått debutera i landslaget och även gjort sitt första landslagsmål. Nu har han skrivit på ett tvåårskontrakt med JIK.

– Att Otto stannar i klubben i minst 2 år är något vi är väldigt glada över. Otto har ett grymt driv och ställer höga krav på sig själv och sin omgivning vilket i högsta grad bidragit till hans positiva utveckling och även påverkat att laget ständigt utvecklas, säger Jakob Olofsson Adelin.