Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jagades av polisen – gömde sig i lekstuga

En man från Mullsjö misstänks för en rad brott efter en biljakt på onsdagsmorgonen. Mannen ska bland annat ha kört in en bil i en villaträdgård, flytt till fots och därefter gömt sig i en lekstuga.

Det var på den tidiga onsdagsmorgonen som polisens ledningscentral larmades om en bilist som färdades norrut på E4 i Värnamo kommun.

Föraren – en man i 40-årsåldern hemmahörande i Mullsjö – körde för fort och hade inte stannat på polisens uppmaning.

En patrull följde efter bilen men tappade senare bort den samma. Senare fick en annan polispatrull syn på bilen men kunde inte följa efter.

Gömde sig i lekstuga

Mannen körde mot Bredaryd där ytterligare en polispatrull vid två tillfällen försökte få stopp på bilen men utan att lyckas.

Till slut kraschade föraren in i en villaträdgård och tog sin flykt till fots in i skogen. Polisen skickade ut hundförare som spårade upp föraren som vid det här tillfället satt gömd i en lekstuga.

Mannen misstänks för drograttfylleri, dopingbrott, narkotikabrott, grov olovlig körning, brott mot knivlagen och hastighetsöverträdelse.