De var i samband med bolagsstämman förra veckan som det beslutades att Lovisa Hamrin blir arbetande ordförande i Herenco Holding. Anders G. Carlberg kommer att sitta kvar som ledamot i styrelsen.

I ett pressmeddelande uppges att det är viktigt med en synlig och aktiv ägare och i detta fall även en ordförande som arbetar för att framtidssäkra verksamheten och varumärket.

Framåt menar Lovisa att de största utmaningarna för Herenco är att vikta fokus på utveckling och affär. Fokusera på lönsam tillväxt är den viktigaste målsättningen.

– Viktigt är också att vi utvecklar egna ledare och talanger samt att vi har förmågan att attrahera rätt affärsledare med målbilden att hela tiden vara lite bättre i morgon än vad vi är idag, att kontinuerligt växa och skapa bra verksamheter med bra medarbetare, säger Lovisa Hamrin i pressmeddelandet.

Herenco Holdings styrelse består avLovisa Hamrin, ordförande, Anders G. Carlberg, Kenneth Bengtsson, SofiaAxelsson, Gabriella Sahlman, Thorbjörn Egerhag, och Carl-Mikael Lindholm

Till ny vd för HerencoHolding AB utses Carl-Johan Simonsson.

Relaterat till artikeln