Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tillbaka när J-Södra möter Varberg

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södras får tillbaka mittbacken Marcus Johansson när laget imorgon spelar borta mot Varberg. J-Södra får dock fortsatt klara sig utan en rad spelare.

Marcus Johansson, Tom Siwe, Anton Cajtoft, Anton Andreasson, Axel Lindahl och Erik Moberg saknades när J-Södra förlorade mot Landskrona BoIS i förra omgången. Tommy Thelin skadade axeln i den matchen och kommer inte spela mot Varberg.

Däremot är mittbacken Marcus Johansson redo för spel.

- Han är aktuell för spel, däremot är ingen annan som saknats tillbaka i laget, säger Jörgen Wålemark till Jnytt och menar att det är svårbedömt gällande vem av de övriga spelarna som är närmast en comeback.

- Det som var positivt från dagens träning var att Anton Andreasson var ute och med på någon övning lite i början. Det är kul när de som varit borta så länge är med på övningar, även om han har lång tid kvar.

I övrigt är det inte mycket nytt på skadefronten. Lagets läkare Lars-Göran Hassel säger till Jnytt att det finns ett frågetecken för när Tom Siwe kan vara redo för spel, bland övriga är det en bit kvar.

- Tommy (Thelin) är nyskadad och har påbörjat sin rehab och är en bra bit från match. Erik (Moberg) och Axel (Lindahl) är också en bit från matchspel, säger Hassel.