Annons

Annons

Annons

Jönköping

Han blev Årets mentor i Jönköping

På fredagsmorgonen delade Nyföretagarcentrum Jönköping ut sin årliga utmärkelse Årets mentor 2019 i Jönköping.

Johan Svedberg, till vänster, har utsetts till Årets mentor i Jönköping. Till höger ses Christian Friis från Wettersol.
Öppna bild i helskärmsläge

I år heter vinnaren av utmärkelsen Johan Svedberg. Han har genom Nyföretagarcentrum Jönköpings mentorprogram verkat som mentor till nystartade företaget Wettersol, hemmahörande mellan Habo och Bankeryd.

Annons

Annons

Johan Svedberg får utmärkelsen med följande nominering: ”Johan Svedberg har visat ett stort engagemang vid vår start och ett betydande mått av tålamod i våra möten kring entreprenörskapets alla dimensioner. Det har varit ovärderligt för oss att få en framgångsrik företagare, styrelseproffs och entreprenör att engagera sig i vårt företag, diskutera idéer, möjligheter, utmaningar och hjälpa oss att se potentialen i vår affärsidé.”

Mentorprogrammet är en del av Nyföretagarcentrums verksamhet sedan cirka 13 år tillbaka och går ut på att erfarna företagare delar med sig av råd, kunskap och kontaktnät till nystartade företagare.

Hedersomnämnanden i år går till Martin Holmberg, SkillTryck AB och Kerstin Fotsjö, Kerfo-terapi. Johan Svedberg är automatiskt nominerad till Årets Mentor i Sverige som ska utses i början av november på Älvsjömässan.

Annons

Annons

Till toppen av sidan