Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han blev Årets mentor i Jönköping

På fredagsmorgonen delade Nyföretagarcentrum Jönköping ut sin årliga utmärkelse Årets mentor 2019 i Jönköping.

I år heter vinnaren av utmärkelsen Johan Svedberg. Han har genom Nyföretagarcentrum Jönköpings mentorprogram verkat som mentor till nystartade företaget Wettersol, hemmahörande mellan Habo och Bankeryd.

Johan Svedberg får utmärkelsen med följande nominering: ”Johan Svedberg har visat ett stort engagemang vid vår start och ett betydande mått av tålamod i våra möten kring entreprenörskapets alla dimensioner. Det har varit ovärderligt för oss att få en framgångsrik företagare, styrelseproffs och entreprenör att engagera sig i vårt företag, diskutera idéer, möjligheter, utmaningar och hjälpa oss att se potentialen i vår affärsidé.”

Mentorprogrammet är en del av Nyföretagarcentrums verksamhet sedan cirka 13 år tillbaka och går ut på att erfarna företagare delar med sig av råd, kunskap och kontaktnät till nystartade företagare.

Hedersomnämnanden i år går till Martin Holmberg, SkillTryck AB och Kerstin Fotsjö, Kerfo-terapi. Johan Svedberg är automatiskt nominerad till Årets Mentor i Sverige som ska utses i början av november på Älvsjömässan.