Nästa år firar Consid 20 år och målet är nu att komma över miljardgränsen och vara minst 1 000 anställda. Som ett led i detta anställs Anders L Henriksson som ny innovationschef. Han har mer än 15 års erfarenhet i branschen, där fokus främst har legat på affärsmässigt utvecklingsarbete. Sedan några år tillbaka är han även certifierad innovationsledare och har i dagsläget rollen som Digital strateg och ansvarig för affärsområdet Interactive på Consid i Göteborg.

– Jag är mycket glad över att få den här möjligheten och tror att det finns stor potential att ta affärsområdet till nya nivåer, säger Anders L Henriksson i ett pressmeddelande.

Målet är att leverera strukturerade innovationsprocesser, skapande av kreativ och innovationsorienterad kultur hos kunder, ta fram innovationsplattformar och bygga upp innovationskraft så att kunderna kan ta till vara på den digitala världens möjligheter.

– Vi ser fram emot att blåsa nytt liv i affärsområdet Consid Innovation med Anders i spetsen, säger Peter Hellgren, vd på Consid, i pressmeddelandet.

Relaterat till artikeln