Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han blir ny vd på Trafikbyrån

Trafikbyrån, som är en del av Framtidengruppen, har rekryterat Ulf Sokoloff som ny vd.

Ulf Sokoloff har tidigare jobbat inom Lindab där han bland annat varit försäljningschef inom ventilation, regionchef i region Syd och Branch Manager i deras filial i Jönköping. Nu blir han vd för Trafikbyrån.

– Ulf kommer in med nya ögon på verksamheten. Han tar med sig mycket kunskap och ett stort driv kring att utveckla Trafikbyrån och alla medarbetare. Vi tror att hans tidigare erfarenhet från försäljning och ledarskap kommer göra stor skillnad. Det känns som en mycket stark rekrytering, säger Emil Jungåker, vd på Framtiden, i ett pressmeddelande.

– Den största utmaningen är att gå från ett börsbolag med många anställda och stor organisation till ett mindre företag. Det kommer att bli en spännande omställning för mig att få anta olika utmaningar inom rollen som vd, säger Sokoloff i en kommentar.