Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han medverkar i årets Musikhjälpen

Den Jönköpingsbaserade föreläsaren Andreas Jonsson kommer att medverka i årets upplaga av Musikhjälpen.

Imorgon, den 9 december, inleds Musikhjälpen 2019, ett evenemang som äger rum i Västerås och har temat ”sex är inte ett vapen”.

Andreas Jonsson kommer genom en insamling att tävla ut en föreläsning till förmån för Musikhjälpen 2019 som arrangeras för att stoppa sexuellt våld i krig.

– För mig är det självklart att bidra på alla sätt jag kan. Musikhjälpen är fantastisk just för att alla kan vara med, det behövs inte mycket för att göra stor skillnad. Utöver min insamling kommer jag dessutom själv bidra med pengar till Musikhjälpen, säger han i ett pressmeddelande.

”Perfekt tillfälle”

Årets tema i Musikhjälpen är något som går hand i hand med Andreas Jonssons budskap. Han föreläser om allas lika värde, normkritik och psykisk hälsa. Föreläsningen blir på så sätt en förlängning av årets tema, något han hoppas kommer bidra till förändring i samhället.

– Jag är övertygad om att Musikhjälpen är ett perfekt tillfälle för att skapa ett öppnare samhälle där vi vågar diskutera svåra ämnen, säger han.