Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han tar över på Science Park

Richard Thorell blir Science Park Jönköpings nya ordförande efter avgående Per-Arne Andersson. – Jag har ett stort intresse i drivkrafterna runt innovation, entreprenörskap och affärsutveckling och ser mycket fram emot att få vara med och bidra till Science Parks fortsatta framgång.

Det var under årsstämman som Richard Thorell valdes till ny ordförande efter avgående Per-Arne Andersson. Richard Thorell är i dag Competence Manager Logistics på Inter Ikea Group, och har tidigare varit ansvarig för Ikeas verksamhet på Torsvik.

– Richard har lång erfarenhet från ett av landets mest entreprenöriella företag. Vi ser framemot att få växla upp samarbetet med Richard, säger Gustav Österström, VD Science Park, i ett pressmeddelande.

– Jag har ett stort intresse i drivkrafterna runt innovation, entreprenörskap och affärsutveckling och ser mycket fram emot att få vara med och bidra till Science Parks fortsatta framgång och expansion tillsammans med styrelsen och alla medarbetare, säger Richard Thorell i ett pressmeddelande.