Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här hamnar den förre J-Södrabacken

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Marcus Johansson värvades till Jönköpings Södra från Halmstad BK inför den här säsongen.

Men tiden i J-Södra blev inte speciellt lyckad för försvarsresen, och när kontraktet gick ut med J-Södra förra månaden stod det klart att klubbarna går skilda vägar.

Nu har Marcus Johansson klart med en ny klubb. Silkeborg, som i våras trillade ur den högsta ligan i Danmark, har skrivit kontrakt med försvararen och han väntas där bli en viktig pusselbit i kampen att ta sig tillbaka till toppskiktet igen.

- Jag fick ett riktigt gott intryck av klubben och spelartruppen och jag är glad över den här möjligheten. Förhoppningsvis kan jag bifdra till målsättningen att ta klivet upp igen, säger Marcus Johansson till klubbens hemsida.

Det var när Silkeborg fick en allvarlig skada på Jeppe Gesten som behovet av att värva en ny back kom. Valet föll på Marcus Johansson som ansluter gratis från J-Södra.

Kontraktet med 24-åringen gäller säsongen ut.

Det blev totalt åtta matcher för Marcus Johansson i J-Södradräkten.