Lotta Malm och Annelie Bodarve äger Klippcenter, som ligger på Barnarpsgatan. I dag har de två anställda, men nu söker de ytterligare två personer i samband med att de väljer att utöka verksamheten och göra en satsning på hudvård och klädförsäljning.

– Som kund får man allt samlat på ett ställe och det gör livet lite enklare i stället för att man ska behöva gå och handla något någon annanstans. Vi har tänkt länge på att göra den här satsningen och just nu söker vi folk. Förhoppningen är att vi ska dra igång med hudvården till hösten någon gång, kanske oktober, berättar Lotta Malm.

Lotta Malm vill satsa på Väster.

Tanken är att de ska erbjuda allt inom hudvård, förutom nagelvård. Klädförsäljningen hoppas de också kunna dra igång så snart som möjligt. Planen är att sälja nordiska och ekologiska kläder då det är något som ligger i tiden.

– Vi ska slå ett hål i väggen och få 100 kvadratmeter till. Vi känner att allt försvinner från Väster och då gäller det att vara framåt och visa att vi finns, berättar Lotta Malm.

– Jag tror att konceptet blir bra. Kunderna har vi redan hos oss och nu kan vi erbjuda dem något mer, berättar Annelie Bodarve.