Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HC Dalen värvar från HV

HC Dalens första nyförvärv till säsongen 2020-2021 är klart. Det är Sebastian Ehrenflod som ansluter från HV71 J20. – Det är kul att vi får möjligheten att han valde att skriva på för oss, säger Per Gustafsson, tränare i HC Dalen.

Sebastian Ehrenflod, född 2000, ansluter från HV71 J20 till HC Dalen, skriver man i ett pressmeddelande. Han har under säsongen varit utlånad till HC Dalen under ett fåtal matcher men nu står det klart att han blir klubbens först nyförvärv för säsongen 20-21.

– Sebastian är en stor och tung back som har alla kvaliteter som krävs för att gå långt. När vi plockar in spelare till oss så är vi noga med att det ska vara spelare som verkligen vill spela för att ta ytterligare steg i sin egen utveckling. Sebastian är oerhört noggrann och seriös i allt han gör och ger alltid 100 procent oavsett om det är träning eller match, säger Per Gustafsson.

Sebastian Ehrenflod har under säsongen som varit haft begränsat med speltid på grund av en meniskskada som han nu är på väg att återhämta sig ifrån.

– Det ska bli jättekul att få fortsätta karriären i Dalen. Laget har något bra på gång och det har känts väldigt bra de gånger jag varit utlånad till klubben under säsongen. Jag kommer framförallt att försöka bidra med det defensiva spelet det är där jag har mina styrkor som spelare. Nu är det full fokus på att få skadan läkt innan det är dags att dra igång försäsongen med grabbarna, säger Sebastian Ehrenflod.