Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HFF förstärker offensiven: En ung och en rutinerad forward klara

Husqvarna FF har sett över offensiven och kommit på att man man behöver förstärka. Det har laget nu gjort och plockat in en ung lovande talang och en mer rutinerad herre med utlandsspel på meritlistan.

Sonny Karlsson är klar för Husqvarna FF. Forwarden som fyller 33 i år är fostrad i BK Häckens akademi och tog sig upp till klubbens A-lag. Sedan dess har det blivit spel i en hel del olika klubbar, bland annat har han testat på spel utomlands i bulgariska och grekiska högstaligan.

Senast kommer han från Västervik. Totalt har Karlsson spelat 92 matcher i divison 1 och svarat för 29 mål. Han har även gjort 44 matcher i superettan.

– Jag är riktigt taggad inför denna satsningen med Husqvarna FF och det skall bli riktigt spännande att se vad vi kan prestera i serien, säger Sonny till klubbens hemsida.

   - Kul att Sonny har bestämt sig för oss. Han är en forward som alltid gjort mål och kommer även vara en viktig kugge med sin rutin där han kan hjälpa våra unga spelare, säger tränare Daniel Culha.

HFF har även gjort klart med en till forward, dock en betydligt yngre sådan. 19-årige Anthony Bakic som senast kommer från J-Södras akademi är klar för klubben. Nu ska han ta steget till seniorfotbollen.

 – Anthony är en ung spelare med stor potential. Skall bli spännande att följa hans utveckling hos oss under hans första säsong som senior spelare, säger tränare Daniel Culha.