Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HFF på spelarjakt - ny målvakt på ingång

Husqvarna FF ser över truppen inför vad som kan komma att bli en spännande höstsäsong. Nu rapporterar Helsingborgs Dagblad att HFF gjort klart med en ny målvakt.

Målvakten det rör sig om är den 24-årige Hussein Hamzi, som tidigare representerat Hittarps IK men som inför 2019 valde att ansluta till Nyköpings BIS i division 1 norra.

I norrettan har det blivit tre matcher och nu fortsätter karriären i Husqvarna FF, det skriver Helsingborgs Dagblad.

– I Husqvarna har jag möjlighet att spela fotboll på en lika hög nivå samtidigt som jag har närheten till Helsingborg kvar. Där får jag fortsätta den utvecklingskurva jag behöver för att nå mina mål inom fotbollen, säger målvakten till HD.se.

– Det är en välorganiserad klubb med höga ambitioner och spännande samarbeten. Det kommer bli en intressant höst, fortsätter han.

Inför säsongen var Fredrik Claesson Husqvarnas enda seniormålvakt, men inför hösten ser laget nu ut att ha tre. Förutom Hamzi har även Ivo Vazgec lillebror, Antonio Vazgec, anslutit till HFF under vårsäsongen.