Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höstens sämsta match av Assyriska

Tre raka baklängesmål i första halvlek blev Assyriska IK:s fall i hemmamötet med Halmia. – Det var nog vår sämsta match på hösten, säger tränaren Andreas Tegström efter 2-3-förlusten.

Halmia tog ledningen efter 24 minuter och gjorde sedan ytterligare två mål i första halvlek.

– Vi var minst lika bra som dem och hade mycket chanser. Men vi bjöd på tre mål och kändes inte riktigt 100, suckar Andreas Tegström.

Assyriska reducerade genom Arian Banda efter 65 minuter, och knappt 20 minuter senare gav Midhad Jukovic ytterligare liv i matchen när han satte 2-3. Men det blev matchens sista mål.

”Hade inte skärpan”

– Vi hade mycket chanser i andra och brände tre-fyra frilägen. Vi har nog inte skapat lika mycket i någon annan match under hösten men vi hade inte skärpan, säger Tegström.

– Jag tycker nog att det var vår sämsta match på hösten, vi stod inte upp ordentligt och gav bort för mycket. Vi gav bort det i första halvlek i dag, och det känns surt.

Assyriska återfinns på nionde plats i tabellen inför de två avslutande omgångarna. Laget kommer att sluta som bäst åtta och som sämst tia.

– Vi ska visa att vi vill avsluta på bästa sätt. Vi gjorde en bra match i förra omgången, men det här var ett kliv tillbaka, säger Andreas Tegström.