Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Humorduo gör show av ”Så funkar det”

I vår ger sig humorduon Anders och Måns ut på turné med sin nya humorshow – ”Så funkar det – the show”. Den 7 mars kommer gör de ett stopp i Jönköping.

Det blir faktabaserad underhållning i föreställningsformat om precis allt möjligt. Grundformatet hämtar Anders ”Ankan” Johansson och Måns Nilsson från sitt frågeprogram ”Så funkar det”, som föddes i Sveriges Radios P3 för snart 20 år sedan men som numera gör succé som P1-podd.

– Vi har bara så otroligt roligt när vi håller på med det här. Och så har vi märkt att man kan använda en livepublik som både frågeställare, lexikon, facit och statistiskt underlag, säger Måns Nilsson i ett pressmeddelande.

Humorshowen ”Så funkar det – the show” får premiär på Slagthuset i Malmö 20 februari och turnerar sedan över stora delar av landet under våren.

Den 7 mars kommer föreställningen till Jönköpings teater. Biljetterna släpps i dag.