Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HFF lyfter upp två - men han lämnar

Husqvarna FF har skrivit a-lagskontrakt med de båda lovande spelarna Valter Strandler och Sebastian Dimitrijevic. Samtidigt står det klart att Simon Dimitrijevic, som varit utlånad från J-Södra, väljer spel i division 1-klubben Mjällby.

På onsdagseftermiddagen meddelade Husqvarna FF att Valter Strandler och Sebastian Dimitrijevic får varsitt a-lagskontrakt inför 2018 års säsong.

– Det är kul och viktigt att vi fortsätter lyfta fram våra egna talanger i a-truppen, säger avgående tränaren Mohammed Ali Khan till klubbens webbplats.

Tränat med a-laget

Valter Strandler, som är född 1999, har tränat med a-truppen under 2017. Ett år yngre Sebastian Dimitrijevic gjorde ett inhopp i söderettan i år men fick annars säsongen förstörd av långvarig sjukdom.

Strandler har skrivit på ett tvåårskontrakt, medan Dimitrijevic har kritat på för tre år.

En annan Dimitrijevic, Sebastians kusin Simon, väljer spel med HFF:s seriekonkurrent Mjällby AIF. 21-åringen, som varit utlånad från Jönköpings Södra, gjorde sju mål på 23 seriematcher i år och gör nu samma klubbyte som Amer Eriksson Ibragic.