Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HV-centern skadad: "Tar inga risker"

 
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

Joakim Andersson fick bryta matchen mot Mora i den andra perioden. Detta på grund av en fingerskada, efter matchen är beskedet lugnande för HV-centern som dock inte kommer spela lördagens match.

Det var i bytet innan Sebastian Wännström gjorde 2-0 för HV71 som Joakim Andersson fick ett skott på fingret. Pucken tog så illa att centern fick kliva av och han återvände inte till spel.

– Han fick en sårskada på fingret och vi har fått sy ihop det. Det var därför han inte kom tillbaka, säger lagläkare Jonas Kalman till Jnytt..

– Han får vila några dagar nu, fortsätter han.

Hur illa är det?

– Det är inte så illa, men det tar några dagar innan det läker. Vi tar inga risker med tanke på infektionsrisk och annat så då får han stå över.

– Han kör ingenting på några dagar nu och ska helst inte svettas heller, men på måndag kan han nog vara med och träna igen.

I Joakim Anderssons frånvaro klev Isac Brännström in, han tackade för förtroendet och gjorde ett av HV:s sex mål mot Mora.

Jnytt-TV: Presskonferensen efter matchen i ena klippet och Sebastian Wännström om sin poängform i det andra.