Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HV-forwarden om heta situationen

 
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

Matchserien var het redan på förhand och den har levt upp till förväntningarna. I lördagsmatchen var det två situationer runt Oscar Steen som rörde upp känslor - i tv-klippet ger Christoffer Törngren sin syn på tjuvnyp och stämningen på isen.

Oscar Steen rappade Simon Önerud över handleden, men slapp utvisning för tilltaget. I slutet av den tredje perioden delade Christoffer Törngren ut en tackling i ryggen på Steen som mödosamt tog sig upp på benen och av isen. Efter tacklingen munhöggs Törngren, som spelade i Färjestad förra säsongen, med FBK-backen Mikael Wikstrand.

– De var väl inte jätteglada, men samtidigt är det hockey och man får vara beredd, säger Törngren.

I tv-klippet berättar han även om kvartsfinalserien, slutspelsformen och vad han gör mellan matcherna.

Fortsatta frågetecken

HV71 tränade ett kort ispass på måndagen. Varken Alexander Ytterell eller Joakim Andersson var med på träningen. Andersson klev av den andra matchen mot Rögle och har inte spelat sedan dess, Ytterell tvingades lämna isen i den första kvartsfinalen efter en hård tackling mot sargen.

– Jocke är väl närmast och vi testar honom imorgon på värmningen. Idag har vi åkt av oss lite och haft lite möten, så vi får se efter värmningen imorgon vilka vi åker upp med, säger Stephan "Lillis" Lundh.

Förutom Ytterell och Andersson saknades ytterligare ett par spelare. Bland annat Martin Thörnberg och Nils Andersson. Men deras medverkan i tisdagsmatchen ska inte vara i fara.