Prins Daniels besök i Jönköpings län hade temat entreprenörskap. Dagen inleddes i Värnamo för ett besök på Finnvedens gymnasium, som utsågs till årets UF-skola i Jönköpings län 2019.

Därefter fortsatte besöket med ett besök i Herenco och Hall Medias lokaler i centrala Jönköping. Prinsen besökte de olika avdelningarna och fick en kort presentation på varje ställe.

Prinsen gav intrycket av att vara intresserad av verksamheten och ställde frågor om hur Hall Media arbetar och vad som är aktuellt just nu, och prinsen förklarade att han uppskattar lokaljournalistiken.

Nummer 73

När turen var kommen till annonssälj stod den digitale försäljningschefen Fredrik Lydahl redo med en HV-tröja med nummer 73 och med prinsens namn på ryggen. Att det blev nummer 73 har förstås att göra med att prinsen är född 1973.

Prinsen anade i ett tidigt skede att det var en HV-tröja som skulle lämnas över, men han tog emot den med tacksamhet. Det är emellertid oklart om den kommer till användning med tanke på hans sympatier för AIK.

I delegationen ingick även entreprenörerna Elin King, Roy Fares och Sebastian Knutsson.