Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HV71:s nyförvärv till NHL-klubb

Artikel 428 av 432
SHL 2018/19
Visa alla artiklar

HV71:s nyförvärv Linus Sandin har blivit inbjuden att träna med Stanley Cup-finalisten Boston Bruins. – Det ska bli otroligt roligt, säger han till Sportbladet.

I torsdags blev det känt att backen Johannes Kinnvall, som skrev på för HV71 i mitten av april, ska visa upp sig på Calgary Flames camp i Kanada under den första veckan i juli. Kinnvall är inte draftad av någon NHL-klubb men får nu chans att visa upp sig på andra sidan Atlanten.

– Det är en dröm, det är inget jag hade räknat med själv. Jag ser det som ett bevis på att jag har gjort något bra på plan som inneburit att de har fått upp ögonen för mig, sade Johannes Kinnvall till Sportbladet.

"Ge allt jag har"

Nu rapporterar samma tidning att ett annat av HV71:s nyförvärv, forwarden Linus Sandin, blivit inbjuden till en camp hos Stanley Cup-finalisten Boston Bruins.

– Det ska bli otroligt roligt att få uppleva hur det fungerar i en NHL-klubb. Det är bara att ge allt jag har på övningarna, säger Linus Sandin, som reste till USA på måndagsmorgonen, till Sportbladet.

Även Linus Sandin är odraftad.