Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idolvinnaren kommer till Jönköping

På torsdag kommer förra årets Idol-vinnare, Chris Kläfford till Jönköping med sin turné The Imagine Tour. Konserten är del av Destination Jönköpings satsning på sing and songwriters.

På torsdag den 25 oktober gör Chris Kläfford en spelning i Jönköpings Konserthus. Idolvinnaren från 2017 har över tre miljoner visningar på sin tolkning av John Lennons låt Imagine, därav namnet på turnén.

Efter idolvinsten i december 2017 har Kläfford bland annat varit i USA och träffat producenter i Los Angeles.

Efter sommarens turné bestämde han sig för att åka på en ny, med ett fullt band som gör 50 stopp i landet. Den 25 oktober kommer han till Jönköping.

– Vi vill bredda vårt musikutbud och satsar därför extra på sing and songwriters denna höst. Vi tror att det kan ge vår publik någonting nytt och spännande att ta del av, säger Ca,illa Fritz, konsertverksamhetschef på Destination Jönköping i ett pressmeddelande.