Det var i samband med att Dani Younan besökte Australien som han kom i kontakt med laserklinikskedjan Evolution Laser Clinic. Nu har han tagit med sig konceptet hem till Jönköping och öppnat en ny klinik på Skolgatan i centrala Jönköping.

Hudterapeuten Ronak Sefo är den som utför laserbehandlingarna på kliniken.

Foto Ronja Lundin

Teamet på den nyöppnade kliniken utgörs av receptionisten Lana Murad och hudterapeuten Ronak Sefo. Det är Sefo som utför laserbehandlingarna på kliniken.

- Det folk är mest rädda för är smärtan, men där har vi verkligen garanti. Man känner knappt någonting och det går väldigt fort, förklarar Sefo, som menar att tekniken har utvecklats väldigt mycket de senaste tio åren.

- De maskiner som vi använder här används på sjukhus och de flesta satsar inte på de här maskinerna. Därför skiljer vi oss från andra klinikerna, fyller Younan i.

Vill utöka verksamheten

Förutom hårborttagning erbjuder Evolution Laser Clinic ansiktsbehandlingar och de satsar enbart på medicinska hudvårdsprodukter. En läkare kommer även in till kliniken för att utföra botox- och fillerinjektioner. I framtiden hoppas personalen kunna utveckla verksamheten ytterligare.

- Vi har pratat om att ta in andra behandlingar och kanske utöka teamet. Det finns utrymme för fler behandlingar eftersom vi har en rum ledigt där man skulle kunna göra något mer, berättar Sefo.

Stort intresse

När det kommer till intresset för laserbehandlingar i Jönköping menar Sefo att skönhetsbehandlingar är något som många är villiga att kosta på sig.

- Det är många som har varit intresserade och hört av sig för olika behandlingar. Jag tror att det kommer rulla igång mycket i augusti och september. Då kommer vi ha mycket att göra. Nu är det semestertider och många behandlingar får man vara försiktig med när det är sommar.