Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södra: "Först och främst följer vi frågan"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södra står först i tur att få en allsvensk plats om GIF Sundsvall tvångsdegraderas. – Det ska mycket till om man får frågan och då säger nej, säger klubbens ordförande Mats Tidstrand till Jnytt.

Det var vid gårdagens årsmöte som GIF Sundsvall visade upp kraftigt negativt resultat för 2017.

Man gick back 6,9 miljoner kronor under det gångna året, något som gör att man har ett eget kapital på minus 6,3 miljoner kronor.

– Vi vet hur tufft det är. Jönköpings Södra har också varit i tuffa situationer genom åren. Jag lider med situationen Sundsvall har. Men det finns ett regelverk, det går att läsa vad det säger. Det finns olika datum och olika situationer med bedömning och nu får tiden utvisa vad som händer de närmaste veckorna, säger J-Södras ordförande Mats Tidstrand till Jnytt.

OM J-Södra får frågan om allsvenskt spel redan nu, hur svarar ni?

– Egentligen är det inte en helt enkelt fråga, Eller så är det det. 
Det ska mycket till om man får frågan och då säger nej. Först och främst följer vi frågan och betraktar vad som kan dyka upp, säger Tidstrand som inte tror att J-Södra kommer att få en förfrågan.

– Att frågan dyker upp ser jag faktiskt som högst otroligt. Jag tror inte att man skulle plocka bort Sundsvall från allsvenskan och plocka upp ett superettalag vid den här tidpunkten.