Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södra: "Möjligt vi vill se honom igen"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södra spelade i onsdags mot Varberg i U21 Superettan södra. Med där var den rumänska mittfältaren Bogdan Barbu, han har lämnat Jönköping men det är inte omöjligt att han kommer tillbaka.

Bogdan Barbu är en 26-årig rumänsk mittfältare som har huserat i den rumänska andraligan. I onsdags provspelade han med J-Södra 2 när de mötte Varberg. Tanken var redan från början att han bara skulle spela den matchen och han har lämnat Jönköping. Men det kan komma att bli en återkomst.

- Det är mycket möjligt att vi vill se honom i framtiden igen, men inte under de närmsta veckorna, säger sportchef Andreas Jankevics till Jnytt.

"Skadelistan börjar kortas ner"

Erik Moberg och Anton Andreasson gjorde comeback i matchspel i U21-matchen mot Varberg. Under fredagens träning var de med för fullt.

- Den där skadelistan börjar kortas ner, säger Christer Persson.

Kan Moberg vara med mot Falkenberg?

- Där måste vi känna att han litar både på sin fot och att han känner sig trygg i sin tajming. Han närmar sig hela tiden.

Under fredagens träning saknades däremot Jakob Orlov och Jesper Svensson. Orlov har en mindre skavank och Svensson har varit sjuk. Ingen av spelarna är avskrivna från att spela mot Falkenberg på söndag.

- Absolut inte. Vi får se hur de reagerar på dagen och så får vi se inför söndag hur de känner sig, berättar Christer Persson.

Eriksson om frånvaron

Jnytt-TV: Carljohan Eriksson har saknats i J-Södras trupp de senaste matcherna, men under veckan har han återvänt till full träning. I videoklippet nedan berättar han om det rinnande näsblodet som höll honom på sjukhus i tre nätter.