Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södra om ryktena: ”Inget konkret”

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södras Peter Gwargis sägs vara ryktenas man. Nu svarar J-Södra på ryktena kring 17-åringen. – Vi har inget konkret gällande honom, säger sportchefen Andreas Jankevics till Jnytt.

Det är fotbolltransfers.com som i dag skriver att flera klubbar i Europa har visat intresse för Jönköpings Södras unge talang, Peter Gwargis.

Gwargis som kom till J-Södra från Husqvarna FF inför den här säsongen har hittills startat fem matcher i superettan och han har noterats för tre mål, varav två i senaste matchen då J-Södra besegrade Gefle med 2–1.

Nu svarar Jönköpings Södras sportchef Andreas Jankevics på transferryktena kring Gwargis.

– Att det finns intresse, lösa tankar och förfrågningar. Det gör det nog kring de flesta av våra unga spelare men vi har inget konkret gällande honom, säger Jankevics till Jnytt.

– Tanken är inte att sälja honom, tanken är att han ska fortsätta att utvecklas hos oss. Vårt fokus är att han ska vara lugn och trygg och fortsätta utvecklas i vår miljö.

Christian Shamoun, agent för Peter Gwargis, säger till fotbolltransfers att det i nuläget inte finns några allsvenska klubbar som har hört sig för om 17-åringen, i stället är det en rad klubbar i europa som har visat intresse.

– Peters framfart senaste veckorna har gett ett eko i Europa. Många utländska klubbar har hört av sig till mig och min kollega (Walid Faour), bland annat från England, Portugal, Italien och Frankrike. I vissa fall handlar det om väldigt stora klubbar, säger Shamoun, till Fotbolltransfers.com.