Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södra snuvades på viktigt mål

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södra IF släppte in ett tidigt baklängesmål i den andra halvleken mot Frej. Laget fick bara minuter senare ett mål bortdömt för offside - felaktigt enligt tv-bilderna. - Jag ser honom framför mig, säger Tommy Thelin, som snuvades på målet.

IK Frej och Jönköpings Södra spelade 1-1 på Vikingavallen. Det var hemmalaget som tog ledningen i upptakten på den andra halvleken.

Gästerna hade några minuter senare en boll i nät. Daryl Smylie plockade ner ett inlägg och sköt mot mål, Hampus Elgán räddade och släppte retur. En retur som Tommy Thelin gjorde mål på. Lagkaptenen blev dock avvinkad för offside, något som ser felaktigt ut på tv-bilderna.

- Det är slarvigt. Jag känner och ser att jag har en spelare framför mig och går när Smylie skjuter. Jag har fått se en bild nu efteråt och det är tydligt att det inte är offside, säger Thelin till Jnytt.

"Jättesvårt att säga"

Kvitteringen dröjde och det var bara en kvart kvar att spela när Fredrik Olsson stötte in 1-1, lagkapten Thelin tycker det är svårt att säga vad en tidigare kvittering hade inneburit.

- Det är jättesvårt att säga, men det kanske hade gett oss mer tid till att försöka gå för tvåan. Nu försöker vi efter 1-1 och har ett par chanser att kunna avgöra.

Tommy Thelin var inte kvar på planen när kvitteringen satt för J-Södra. Anfallaren blev nämligen skadad och det var just han som gick ut när Fredrik Olsson kom in. Thelin tog sig direkt för baksidan av låret och tecknade för byte direkt.

- Jag vet inte hur det är än. Vi ska väl undersöka det mer imorgon och vi får se var det tar vägen, det är inte i själva löpningen det händer utan när jag slår bollen efteråt. Det hugger till i muskeln och jag vågar inte ta ett steg till, det är inte samma känsla som tidigare utan nu var det en mer ilande känsla.