Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södra testar flera nya spelare

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södra sonderar terrängen inför 2019 års säsong. På onsdagen kommer tre spelare från division 2-klubben Motala AIF att provspela med "de gröne".

Det handlar om lagkaptenen Simon Karlsson, som beskrivs som en allroundspelare, mittfältaren Adam Egnell och anfallaren Johannes Ehn. Trion kommer att visa upp sig i U21-matchen mot Falkenberg, rapporterar MVT.se.

– Det är roligt, jättekul att de gör avtryck. Bara roligt, säger Mikael Larsson, avgående herrsportchef i Motala AIF, till tidningen.

"Ha något möte också"

Motala AIF har vid ett flertal tillfällen haft spelare i träning hos J-Södra. Johannes Ehn provspelade med Jönköpingsklubben så sent som i vintras, Adam Egnell var med i träningsmatchen mot Husqvarna FF och Simon Karlsson gör nu sitt tredje framträdande. Därmed är det inte några nya bekantskaper det handlar om.

– Det är alltid roligt när en klubb hör av sig, så får vi se vad som sägs efter matchen. Vi ska ha något möte också, berättar Simon Karlsson till MVT.se.

Motala AIF parkerar på fjärde plats i division 2 södra Svealand med två omgångar kvar att spela.