Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södras krisdrag - livstidsbiljetter

 
Superettan 2019
Visa alla artiklar

Framgångar på planen – desto tyngre med ekonomin. För att få ett tillskott till kassakistan har Jönköpings Södra släppt livstidsbiljetter till försäljning.

J-Södra parkerar på andra plats i superettan och har goda möjligheter att ta klivet upp i allsvenskan. Sportsligt har det med andra år varit ett framgångsrikt år.

Det ser inte lika positivt ut ekonomiskt. Därför har J-Södra släppt årskort som gäller i ett, tre eller fem år – eller på livstid. Att se matcherna livet ut på huvudläktaren skulle kosta 99 999 kronor.

"Avseende klubbens ekonomi så har vi öppet under säsongen redovisat de risker som årets budget innehåller och behovet av spelarförsäljning. Det vi nu kan konstatera är att vi inte sålt någon spelare under det s k ”sommarfönstret” vilket är väldigt positivt i vår fortsatta kamp om de allsvenska plasterna till nästa säsong. Nackdelen dock är att vi har ett pressat läge med likviditeten då planerade försäljningar inte genomfördes", skriver klubben på sin webbplats.

"Ovärderlig hjälp"

Erbjudandet gäller under oktober månad. Efter det går det att köpa årskort till ett högre pris.

"Erbjudandet ger er supportrar en säker säsongsbiljett för ett fast pris samt att ni skulle ge klubben en ovärderlig hjälp i ett pressat läge", skriver klubben vidare.

Enligt Jönköpings-Posten har J-Södra tvingats låna pengar av bidragsgivare och samarbetspartners för att spelarlönerna ska kunna betalas i tid.

J-Södra har budgeterat med ett minusresultat på 2,2 miljoner kronor för 2019.

Jnytt har sökt J-Södras ordförande Mats Tidstrand.