Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södras prislapp skrämde storklubben

Artikel 309 av 312
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Djurgården är en av klubbarna som varit intresserad av Alexander Jallow. Men nu har stockholmarna dragit sig ur. Orsaken är Jönköpings Södras höga prislapp, uppger JP.se.

Strax före jul avslöjade Jnytt att Stockholmsklubbarna Djurgården och AIK är intresserade av Alexander Jallow och att Premier League-klubben Wolverhampton och Championship-klubben Queens Park Rangers har ytterbacken på sin radar. Även klubbar i tyska 2. Bundesliga ska vara intresserade.

– Det enda jag kan säga är att det finns ett stort intresse både i Sverige och utomlands. Jag har hört om Djurgården och AIK mer kan jag inte säga, sade Jallow till Jnytt då.

”Haft en dialog”

Nu verkar Djurgården kunna strykas från listan av intresserade klubbar. Enligt JP.se är den allsvenska klubben inte beredd att betala de fem miljoner kronor som J-Södra begär för spelaren.

– Jag kan bekräfta att vi har haft en dialog med J-Södra, annars har jag ingenting mer att kommentera om det, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till tidningen.

Alexander Jallow har två år kvar på sitt kontrakt med J-Södra men har länge omgärdats av flyttrykten. Enligt klubbens sportchef Andreas Jankevics finns det i nuläget inga konkreta bud på spelaren.