Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södras stjärna lämnar landslaget

 
Superettan 2019
Visa alla artiklar

Jönköpings Södras Alexander Jallow har lämnat den pågående samlingen med U21-landslaget på grund av familjeskäl.

Alexander Jallow blev uttagen i U21-landslagets trupp till EM-kvalpremiären mot Irland på tisdag. Redan på samlingens andra dag tvingades dock 21-åringen lämna truppen.

– Tyvärr blev Alexander Jallow tvungen att lämna oss den här samlingen på grund av familjeskäl. Vi har valt att kalla in Anton Kralj i truppen. Han anslöt till oss nu under onsdagen, säger U21-förbundskapten Roland Nilsson till Svenska Fotbollförbundets webbplats.

– Först vill jag säga att det är väldigt trist att Alexander tvingas lämna truppen. För min del gäller det nu att komma in i gruppen snabbt och fokusera på vår uppgift, matchen mot Irland på tisdag, säger Anton Kralj till samma sajt.

Ytterligare en spelare från J-Södra är iväg på landslagsuppdrag. Det handlar om Amir Al-Ammari, som bland annat ska spela dubbellandskamp mot Bahrain med det irakiska U23-landslaget.