Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södras talang till landslaget

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södras lovande talang Peter Gwargis har blivit uttagen i P18-landslagets trupp till en trenationsturnering på Gotland.

På torsdagen presenterade P18-landslagets förbundskapten Viktor Eriksson den 18 spelare stora truppen till en trenationsturnering på Gotland. Sverige ställs mot Ungern och Turkiet 5 respektive 9 juni, och matcherna får ses som uppladdning inför höstens EM-kval.

I truppen återfinns en lokal spelare. Det handlar om Peter Gwargis, som är ny i Jönköpings Södra den här säsongen. 17-åringen har spelat från start i fyra seriematcher och gjort två inhopp. Han står noterad för ett mål, och det var när han avgjorde bortamötet med Norrby med en fint skruvad frispark som gick rakt upp i krysset.

Gwargis, med ett förflutet i både IFK Öxnehaga och Husqvarna FF, har tidigare spelat tre landskamper med P17-landslaget.