Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Jag har väntat länge på detta"

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

J-Södra och Jörgen Wålemark har gått skilda vägar under veckan, en vecka som i eftermiddag avslutas med att laget tar emot Öster på Stadsparksvallen. Mittfältaren Sebastian Crona möter det lag han spelade i förra säsongen. - Det blir en extra krydda, säger han till Jnytt.

Efter en vecka där Jörgen Wålemark försvunnit som huvudansvarig för Jönköpings Södra är det dags för match i Superettan, under söndagseftermiddagen spelar J-Södra hemma mot Öster i Christer Perssons första match i sin roll som manager.

- Klart matchen är viktig, det är alla matcher. Men det viktigaste nu är att vi får ihop delarna i spelet, att vi får en tydlighet och en utveckling varje träning och varje vecka. Då kommer resultaten gå våran väg, säger Persson till Jnytt och fortsätter:

- Det handlar om att bli stabila över tid, även om vi såklart hoppas på tre poäng i helgen. Men nu lägger vi undan tabellen, vi är där vi är både ledare och spelare.

"Gått och väntat länge"

Matchen blir säsongens första på Stadsparksvallen, som är spelklar efter den långa och kalla vintern.

- Det ska bli skitkul, man har gått och väntat på detta länge nu och det var tråkigt när förra matchen blev flyttad. Nu blir det en riktig hemmapremiär och det är roligt, säger mittfältaren Sebastian Crona, som anslöt till J-Södra från söndagens motståndare Öster.

- Det är klart det blir en extra krydda, men allt fokus ligger på att vi ska studsa tillbaka och ta tre poäng. Sen vilka som står på andra sidan är skitsamma. Men det är en extra krydda och det ska bli kul att träffa gamla adepter.

Vad är viktigt för att det ska bli seger?

- Jag har inte sett så mycket denna säsong, och nu har de ny tränare och sådana grejer. Men det viktiga är att vi ska ut och tro på vårt spel, säger Crona och konstaterar att träningarna varit bra under veckan.

- Absolut, det har känts bra och nu är vi igång på gräs ordentligt. Det höjer upp vår energi.