Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

JIK gick mot efterlängtad seger – då kom raset: ”Önskar jag visste vad som hände”

JIK:s damer rivstartade borta mot Warberg och gick ifrån till en fyramålsledning. Trots det fick man nöja sig med en poäng.
– Det är klart att det känns tungt. Har man en ledning med 4–0 ska man vinna matchen, såklart, säger JIK:s tränare Johan Ivarsson.

Emmy Rommedahl gjorde två av JIK:s mål i förlustmatchen mot Warberg.
Öppna bild i helskärmsläge

Bild: Magnus Sundvall

Annons

Jönköpings IK har inte vunnit sedan 29 november och är nästjumbo i SSL. Under lördagen såg det ut att komma en efterlängtad seger när laget gästade Warberg. Efter den första perioden stod det 3–0 till JIK:s favör efter mål av Emma Thorsson, Ellen Åhman och Emmy Rommedahl. Ledningen utökades efter 54 sekunder i den andra perioden när Emmy Rommedahl blev tvåmålsskytt.