Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Djurambulansen i Jönköping räddad

I fredags skrev Djurambulansen Jönköping på sin Facebooksida att de behövde hjälp för att kunna behålla djurambulansen. Bland annat behövdes pengar för lokalhyra, försäkringar och fordonsskatt. 15 timmar senare hade allmänheten hjälpt till att samla in över 36 000 kr, och djurambulansen är räddad.

Det var i fredags som Djurambulansen Jönköping gick ut med att de hade minimerat omkostnader och gjort vad de kunnat för att behålla djurambulansen, och den sista lösningen skulle vara att sälja fordonet. Det saknades pengar fram till hösten då ett nytt samarbete ska träda i kraft. Men, 15 timmar senare var det klart att djurambulansen var räddad

"NI HAR RÄDDAT DJURAMBULANSEN" skriver Djurambulansen Jönköping på sin Facebooksida, och på 15 timmar hjälpte allmänheten till att samla in 36 767 kr.

"Vi kommer nu kunna behålla vår bil, få den helt lagad och viktigast av allt fortsätta hjälpa djuren utan något uppehåll".

Inläggen på Facebooksidan har fått stor spridning, och Djurambulansen Jönköping hyllar allmänheten som hjälpt till att samla ihop pengar.