Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jönköpingsbo åtalas – slog kvinna i ansiktet och hade ammunition i bostaden

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En man i 35-årsåldern misshandlade två unga kvinnor i Jönköping i höstas. Nu ställs han inför rätta vid Jönköpings tingsrätt.

Mannen, som var i 35-årsåldern vid händelsen och hemmahörande på en adress i Jönköping, åtalas för misshandel och ringa narkotikabrott, dopningsbrott och vapenbrott.

I oktober förra året ska mannen ha misshandlat två kvinnor i 20-årsåldern, inne i eller i anslutning till sin bostad i Jönköping. Mannen knuffade den ena kvinnan in i en dörrpost så att hon fick ont, och utdelade knytnävsslag mot den andra kvinnans ansikte. Slagen gjorde att kvinnan drabbades av tandskada och underhudsblödning.

Mannen erkänner att han slagit kvinnan en gång.

I bostaden hittade polisen två gram cannabis, 10 tabletter tramadol, och flera olika dopningsmedel. Dessutom upptäcktes ammunition i form av fem stycken patroner av kaliber .32 auto.

Ammunitionen, dopingmedlen och narkotikan beslagtogs för att förverkas. Mannen erkänner innehavet, bortsett från ammunitionen.