Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jönköpingsbolag köper konkurrent

Jönköpingsbolaget Stormtrivs växer och förvärvar Ekonomistäd i Linköping.

Stormtrivs grundades för 20 år sedan har sedan dess vuxit till ett framgångsrikt företag med verksamhet som riktar sig mot både privat- och företagskunder inom städ och hemtjänst.

I dag finns verksamheten i Jönköping, Borås och Linköping med cirka 200 medarbetare, och man planerar för en offensiv tillväxt framöver.

Stormtrivs skriver i ett pressmeddelande att förvärvet av Ekonomistäd i Linköping ger goda förutsättningar för vidare tillväxt och inte minst en fortsatt utveckling av bolaget och dess erbjudande.

– Vi är väldigt glada över att Ekonomistäd nu är en del av Stormtrivsfamiljen. Deras erfarenhet kommer att bidra till en positiv utveckling av Stormtrivs i Linköping, säger Åsa Storm, koncernchef Stormtrivs, i pressmeddelandet.

Hon fortsätter:

– I samband med att vi växer är det roligt att vi anställt en ny vd till Stormtrivs i Linköping, som kommer att leda verksamheten framöver. Vi hälsar våra nya kollegor varmt välkomna till Stormtrivs.