Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Känd duo uppträder i ladugård

Nu står det klart att det kommer bli nya konserter i Ribbingsnäs ladugård i sommar. Philip Wareborn och Hanna Helgegren har bestämt sig för att arrangera tre spelningar i mitten av juni.

För fjärde året i rad kommer paret arrangera konserter i Ribbingsnäs ladugård. Under de tre tidigare åren har totalt 5 000 besökare tagit sig till gården utanför Forserum.

– Vi är oerhört tacksamma och glada att så många har dykt upp och hoppas nu på att få se både välbekanta och nya ansikten, säger Philip Wareborn i en pressrelease.

Artisterna som tar plats på scen under konserterna i sommar, som hålls 13-15 juni, är Patrik Isaksson och Anna-Lotta Larsson.

– Patrik och Anna-Lotta kompletterar varandra så bra, vi kommer kunna täcka in många olika genrer och stilar. Dessutom måste vi ju utnyttja Anna-Lottas komiska talang, säger Hanna Helgegren.

Patrik Isaksson kommer både framföra sina egna låtar och göra tolkningar på andras musik.

Förutom scenframträdanden är det även matservering och konstutställning.

– Vi vill ge människor en upplevelse de kan bära med sig hem och leva på länge, säger Hanna Helgegren.

Biljetterna släpps den 15 februari.