Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Känd firma säljer budverksamheten

Nu är det klart att Best Transport tar över budverksamheten från June Express.

1 mars i år etablerades Best Transport i Jönköping genom förvärvet av June Express distribution. Nu står det klart att företaget även tar över budverksamheten.

– Genom förvärvet av budverksamheten får vi en större fordonsflotta och kan erbjuda våra kunder ett utökat tjänsteutbud samt en större tillgänglighet. Vår ambition är också att erbjuda e-handlare och 3PL-aktörer i regionen de snabbaste leveranstiderna till centrala marknader så som Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Köpenhamn. Här kommer den möjlighet vi erbjuder till senare cut-off tider för samma dag, eller dagen efter-leveranser vara nyckeln, säger Johan Wadsby, affärsområdeschef för Best Transport Jönköping, i ett pressmeddelande.

"Gick oerhört smidigt"

June Express meddelade redan i våras att företaget ska fokusera på kärnverksamheten flytt och därmed avveckla budverksamheten.

– Vår avsikt har varit att under 2019 också avyttra budverksamheten. Best Transports förvärv av distributionsverksamheten gick oerhört smidigt och vi har varit väldigt nöjda över hur driften utvecklats det senaste halvåret. Därför tycker vi att det känns väldigt bra att det är Best Transport som också tar över budverksamheten, säger Lars Lundahl, vd för June Express, i pressmeddelandet.