Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: De får J-Södra möta i premiären

Under fredagen blev det klart att svensk elitfotboll kan starta igen från och med den 14 juni. Senare under eftermiddagen meddelade Svensk Elitfotboll hur de tre första omgångarna i superettan kommer att spelas.

Nu har spelschemat för de tre första omgångarna i superettan fastställts. I den första omgången premiärspelar Jönköpings Södra borta mot GAIS. Hemmapremiären blir omgången därefter, då nykomlingen Ljungskile SK gästar Stadsparksvallen.

I tredje omgången väntar ytterligare ett bortamöte, då mot Halmstads BK.

Premiärdatumet är satt till söndagen den 14 juni och samtliga matcher kommer spelas utan publik. Spelschemat för de tre första omgångarna kommer att uppdateras med avsparkstider under kommande vecka.

Årsplanen för resterande 27 omgångar kommer att fastställas efter Uefa:s exekutiva kommittés sammanträde den 17 juni, det meddelar Svensk Elitfotboll i ett pressmeddelande.