Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: De leder Jönköpingsgalan

 
Jönköpingsgalan 2019
Visa alla artiklar

Den 23 februari arrangeras Jönköpingsgalan och nu står det klart vilka personer som kommer bli galans konferencierer.

På Jönköpingsgalan delas det ut nio priser i olika kategorier, varav Jnytt:s pris till årets idrottsprestation är ett.

På fredagen blev det offentligt vilka två personer som kommer vara galans konferencierpar. Det är Rachel Mohlin och Thomas Tegnér som kommer hålla i trådarna på scenen.

– Jag ser så otroligt mycket fram emot att få ta mig an detta ärofyllda uppdrag och som en bonus få tillbringa en helg i min hemstad, säger Rachel Mohlin i en kommentar.

Rachel Mohlin är skådespelare, manusförfattare, imitatör och regissör och har bland annat spelat Kicki i "Vänner och fiender" och Jenny i "Kvarteret Skatan". Tillsammans med koreografen, scenkonstnären, producenten och regissören Thomas Tegnér, kommer hon leda galagästerna genom kvällen.

– Gästerna är alltid väldigt nyfikna på vem eller vilka som ska leda oss genom galakvällen. Att vi får presentera ständigt aktuella träffsäkra Rachel tillsammans med Thomas som är en gala personifierad känns otroligt kul, och en extra bonus är såklart bådas koppling till Jönköping, säger projektledare Evelina Hjalmarsson från FC Gruppen.