Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Dessa krogar deltar i Matnatten

Den 13 mars kommer Matnatten till Jönköping för andra gången. Nu är det klart vilka krogar som deltar.

400 matentusiaster ger sig ut på Jönköpings gator för att besöka de deltagande restaurangerna. Evenemanget genomförs den 13 mars, klockan 16–23.

Nu är det åtta krogar som deltar i Matnatten i Jönköping presenterade.

De krogar som gästerna får besöka under kvällen är El Gordo, Ester Kök & Bar, Izakaya Station, Izakaya Moshi, New York Legends Sportbar & Restaurant, Twin City & Vox Restaurant.

– Vi hade verkligen en härlig premiär i Jönköping i höstas och det är glädjande att se att så många av restaurangerna som deltog då väljer att vara en del av Matnatten igen. Det är ett tydligt tecken på att hela grundtanken med eventet verkligen fungerar, säger Sabine Bjerstedt, projektledare för Matnatten, i ett pressmeddelande.

Mingel och nya gäster

Det är andra gången Matnatten arrangeras i Jönköping och Morgan Östberg, Food and Beverage Manager på Ester Kök & Bar, ger sin syn på evenemanget.

– Under Matnatten i höstas tyckte vi att det var kul med nya gäster som aldrig varit här. Det blev ett trevligt mingel med massor av gäster som var nyfikna på vår a la carte meny, säger Morgan Östberg.

– I mars blir det roligt att träffa ett gäng med nya gäster som vi kan knyta kontakt med för våra kommande events.