Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Duo får lämna J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Det blir ingen fortsättning varken för Adam Fägerhag eller Pontus Wik i Jönköpings Södra.

På tisdagskvällen meddelar J-Södra att mittfältaren Adam Fägerhag och målvakten Pontus Wik lämnar klubben nu när deras kontrakt löper ut.

Adam Fägerhag kom från Tibro IK inför säsongen 2016 men har aldrig lyckats slå sig in i A-laget. Under 2018 var han utlånad till Husqvarna FF, där han noterades för 20 division 1-matcher.

– Jag har ingenting klart med någon klubb, men jag har intresse från HFF, J-Södra och Assyriska. Jag är intresserad av alla och ska sätta mig ner och prata med dem så får vi se vad som händer. Jag vill spela och inte sitta på bänken, sade han nyligen till Jnytt.

"Stor lojalitet"

Pontus Wik, med Ekhagens IF som moderklubb, anslöt till J-Södra från Östers IF sommaren 2016. Under delar av 2017 var han utlånad till Assyriska IK och sedan våren 2018 har han vaktat målet i IF Haga. Nu får han se sig om efter en ny klubbtillhörighet.

– Vi vill tacka Adam och Pontus för den tid de varit i Jönköpings Södra IF. De har alltid visat på stor lojalitet till föreningen och i alla sammanhang uppträtt med positiv attityd. Vi önskar dem ett stort lycka till i sina framtida fotbollskarriärer, säger sportchefen Andreas Jankevics till klubbens webbplats.