Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart - duon lämnar J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

6 mars har Jönköpings Södra årsmöte. Nu står det klart att Pernilla Ljungbergh och Svante Stalin inte kommer finnas tillgängliga för omval. Vaberedningen föreslår därför att vd:n för Jönköpings airport, Rony Forsberg och Vetton Gramozi tar plats i J-Södras styrelse.

Svante Stalin har funnits med i Jönköpings Södras styrelse sedan flera år. Han har sedan tidigare meddelat att han inte ställer upp för omval när det är dags för årsmöte 6 mars.

Nu står det också klart att Pernilla Ljungbergh inte kommer att ställa upp för omval.

J-Södras valberedning, med ordförande K-G Gustafsson föreslår Vetton Gramozi som styrelseledamot för en tid av två år. Gramozi är sedan 2003 aktiv i J-Södra, han har de två senaste åren varit scoutingansvarig i J-Södras akademi.

Valberedningens förslag

Dessutom föreslår valberedningen att vd:n för Jönköpings airport, Rony Forsberg, som styrelseledamot för en tid av två år.

J-Södras valberedning föreslår omval på ordförande Mats Tidstrands samt ledamot Mikael Malmqvist.

Sedan tidigare har Bo Plym, Daniel Akselson och Viktor Friberg plats i J-Södras styrelse till årsmötet 2019.