Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Han lämnar J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Södra IF meddelar på sin hemsida att Fredrik Olsson lämnar föreningen nu när hans kontrakt löper ut.

Anfallaren Fredrik Olsson är en av spelarna vars kontrakt går ut med J-Södra. Nu meddelar klubben på sin hemsida att Olsson inte kommer bli kvar i klubben.

– Vi vill tacka Fredrik för det engagemang han visat och de insatser han gjort för Jönköpings Södra IF, oavsett år och serietillhörighet. Vi vill också önska Fredrik lycka till i sin framtida gärning, säger sportchef Andreas Jankevics.

Fredrik Olsson har gjort två sejourer i J-Södra. Han anslöt för första gången år 2014 och spelade i två säsonger, då blev det 33 mål på 61 matcher och anfallaren hade stor del i att laget tog steget upp i Allsvenskan.

"Fantastisk tid tillsammans"

Han lämnade klubben för Halmstads BK inför säsongen 2016, men återvände till J-Södra under sommaren 2017. Då skrev han på ett kontrakt som sträckte sig över 1,5 år och nu löper det avtalet ut.

– Jag vill tacka klubb, spelare och supportrar för de här fantastiska åren vi haft tillsammans, i både med- och motgång, säger Olsson i en kommentar.

Årets säsong blev tung för Olsson som drogs med skadebekymmer och inte fick mycket speltid. Han gjorde dock två viktiga mål när han kvitterade och gav J-Södra poäng i matcherna mot Örgryte IS och IK Frej.