Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Han lämnar J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

När kontraktet nu löper ut står det klart att Lukas Eek, som inte fått så mycket speltid i J-Södra, lämnar Jönköpings Södra. Det skriver föreningen på sin hemsida.

– Vi vill tacka Lukas för hans insatser och det engagemang han visat och vill särskilt framhålla Lukas positiva attityd och hans lojalitet till föreningen. Vi önskar Lukas lycka till i sin fortsatta karriär, säger Andreas Jankevics på J-Södras hemsida.

Lukas Eek kom till J-Södra från Bankeryds SK under 2014 och kom då till J-Södras U17-lag. Inför säsongen 2018 erbjöds han ett lärlingskontrakt i A-truppen.

Under den gångna säsongen spelade den 20-årige backen fyra matcher från start och gjorde två inhopp i superettan. Han står även noterad för fyra matcher för Tenhults IF i division 3.

– Jag vill tacka alla inom föreningen och supportrarna som stöttat oss under de senaste åren. Jag vill också rikta ett stort tack till de tränare jag haft under åren i akademin. Nu blickar jag framåt och ser fram emot nya utmaningar kommande säsong, säger Lukas Eek till samma sajt.