Annons
Vidare till jnytt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Får inte nytt kontrakt i J-Södra

 
Superettan 2018
Visa alla artiklar

Carljohan Eriksson lämnar Jönköpings Södra. Klubben förlänger inte målvaktens kontrakt.

Jönköpings Södra värvade inför säsongen in den finske målvakten Carljohan Eriksson på ett ettårskontrakt för att stötta upp målvaktssidan.

Men nu står det klart att det bara blir en säsong i klubben för 23-åringen.

J-Södra skriver på sin sajt att parterna går skilda vägar.

– Vi vill tacka Carljohan för att han under hela året visat en professionell inställning och stöttat sina medspelare i både med- och motgång, säger sportchefen Andreas Jankevics i en kommentar.

Eriksson spelade fyra matcher i superettan.

– Jag vill tacka lagkompisar, ledarstaben och alla andra i Jönköpings Södra. Även om säsongen var svår så fick vi otroligt stöd under matcherna. Jag trivdes riktigt bra och var väl emottagen. Ett speciellt tack till målvaktsteamet och målvaktstränaren Mikael Axelsson. Nu får det bli nya utmaningar för min del och jag önskar Södra lycka till i fortsättningen, säger Eriksson till J-Södras hemsida.

Beslutet innebär att Jönköpings Södra nu står med två kontrakterade målvakter i a-truppen – Anton Cajtoft och Frank Pettersson.

Den sistnämnde tar även över rollen som målvaktstränare efter att J-Södra valt att inte förlänga målvaktstränaren Mikael Axelssons kontrakt, något Jnytt kunde berätta för omkring en vecka sedan.

Läs även